19oktober kom 10 vakre valper til verden her i stua vår. 1 svart tri Hanne var dødfødt, så gjengen består av 9 livsfriske valper !! 2 blue merle tisper, 2 blue merle hanner, 1svart tri tispe, 1svart tri hannhund, 1red merle hannhund, 1red tri hannhund ,1red tri tispe, alle med lange haler 🙂 Mathea er også denne gang ei fantastisk mor !! Det er ekstra krevende i starten når det er så stort kull . Viktig at alle får sin plass ved puppen , og det er jo lett for at de som er mindre blir skubbet vekk . Men så langt ser alt fint ut, og vi håper at alle 9 vil greie seg fint 🙂 utfordrende er selvfølgelig all nattevåken, det bor jo ikke bare hunder i dette huset, og ungene skal også ha sitt 🙂 så vi går skift på natta og passer valpene, og det merkes at man ikke akkurat er så utviklet om dagen … Skal oppdatere bloggen med bilder , slik at at alle de spente valpekjøperne får følge med desse søte små !! Vi har kun 2ledige valper i dette kullet, så vær snar med å ta kontakt om du vurderer en 🙂