Det er hektiske dager i heimen…kjenner virkelig at jeg gjerne skulle hatt noen å dele litt av alt arbeidet med..Så beklager at jeg ikke får oppdatert så ofte, det blir rett og slett nedprioritert.

Valpene har det strålende. De vokser og er en utrolig selskaps-syk gjeng…de som ikke er oppi armene hyler etter å få komme opp! Endelig har været bedret seg litt også, s å siste dagene har de fått noen turer ut. De elsøker det!! Nyskjerrig og lekne som de er, boltrer de seg i hele hagen. Jammen er jeg glad for at vi i fjor prioriterte å gjerde inn hele hagen…no er det bare å åpne døra og la de få springe ut og kose seg på flere mål!.

Mamma Sandra er det desverre ikke like bra med om dagen. Vi hvet ikke hva det er, men hun har problemer med å røyse seg, har feber og er ikke i form. Hun står på medisiner, og har vert hos vet. idag…de er usikkre på hva det kan være, men bor 5 min unna klinikken, så hjelpen er heldigvis nær. Men er ikke noe kjekt når hundene er syk. Hun får selvf. ikke være sammen med valpene sine, da hun trenger ro og fred, samt t de ikke skal amme henne no når hun er medisinert. Medisinen er ikke farlig for valpene, men unødvendig at de får det i seg. Håper god-jenta kommer seg fort til hektene !!

Det blir dårlig med fotografering, tiden strekker ikke til. men håper å få en av ungene til å hjelpe meg i helga, så jeg kan få tatt noen oppstillingsbilder av kullet!

På tirsdag skal gjengen ID merkes, vaksineres, få helseattest, torsdag er det øyelysing.Så dagene er fullpakket fremover.