Da er vi godt igang med årets siste dag. For å være ærlig, er det ikke min favorittdag…Bortsett fra god mat og spilling og kosing med familien, er det endag da jeg med skrekk tenker på at folk bruker uhorvelig store mengder penger , som de tenner på og sender opp i luften, mange skader seg og familier mister sine hjem….Og dette skal man frydes over ?? I tillegg er det millionvis av dyr ute som inne , som denne dagen har sin værste dag i sitt liv…uten mulighet til å forstå eller søke trygghet. Hundene vi har her hjemme reagerer ikke noe særlig. Ingen som blir redd, men de unge hundene blir tydelig litt usikre på alle de rare lydene, og helt sikkert for de, de vonde smellene som kommer ute…Da er det godt for de at de eldre hundene er trygge og avbalanserte, og vi 2 beinte her hjemme sørger for leik og morro her inne i huset. Men jeg hvet også at det er mange som forlater hundene sine hjemme slike dager, og det kan gi dyra men for livet…

Jaja, dere har vel skjønt min mening om denne dagen nå, så over til noe koseligere.

I valpekassa har de små julegrisene begynt å bevege seg på sine ustø, klossete ben. De begynner også å vise interesse for ting som skjer utenfor valpekassa.”Tante” jasmin er en stor favoritt. Hun er rolig og nyskjerrig på de søte små, og gleder seg nok til de blir litt større og kan være med å leike litt.